Logo Lemsterland
Vooraankondiging voornemen en tevens ontwerpbestemmingsplan ‘Aan de Rien’ te Lemmer, Lemsterland

Vooraankondiging voornemen en tevens ontwerpbestemmingsplan “Aan de Rien” te Lemmer ex artikel 3.8 Wro, gemeente Lemsterland, alsmede ontwerpbeeldkwaliteitsplan “Aan de Rien” en ontwerpbesluit hogere grenswaarden voor een aantal nieuw te bouwen woningen aan de Zeedijk te Lemmer.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lemsterland geven op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit op de ruimtelijke ordening, kennis van haar voornemen om een bestemmingsplan ex artikel 3.8 Wet op de ruimtelijke ordening (Wro) voor te bereiden voor de bouw van 28 appartementen aan de Zeedijk 8-10 te Lemmer, kadastraal bekend gemeente Lemmer, sectie A, nummer 9619 en 9620.

Tegelijkertijd met dit voornemen wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Tevens wordt het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en het ontwerpbesluit tot vaststelling van de hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidshinder ter inzage gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan, ontwerp beeldkwaliteitsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden liggen met bijbehorende stukken met ingang van 28 juni 2013 voor een ieder ter inzage gedurende een periode van 6 weken in het gemeentehuis, Heremastate 1 te Joure en in het Servicepunt Lemmer, Vissersburen 88 te Lemmer.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke website www.defriesemeren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende deze periode van zes weken kunnen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan door een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Lemsterland, p/a Uitvoeringsorganisatie De Friese Meren, Postbus 101, 8500 AC te Joure. Met betrekking tot het ontwerpbesluit hogere grenswaarden kunnen uitsluitend door belanghebbenden zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Lemsterland via bovengenoemd adres.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met C. den Hollander-van der Ent of A.Flapper via nummer 14 05 14.

De gemeente organiseert een informatiebijeenkomst over de plannen en de verdere procedure. Geïnteresseerden zijn op 24 juli 2013 om 20:00 uur van harte welkom in Sporthotel Iselmar, Plattedijk 16 in Lemmer.

Naar boven