Logo Zoeterwoude
Uitwerkingsplan ‘Rijnekehaven 2013’, Zoeterwoude

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het uitwerkingsplan “Rijnekehaven 2013” op 18 juni 2013 hebben vastgesteld. Het plan is ten opzichte van het ontwerpplan op onderdelen gewijzigd. Het uitwerkingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van donderdag 27 juni 2013 voor een ieder ter inzage. Het plangebied beslaat de gronden ter plaatse van de insteekhaven met directe omgeving aan de Hoge Rijndijk te Zoeterwoude-Rijndijk; aangrenzend aan de bestaande Rijneke Boulevard.

Het plan is te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0638.BP00009UW001-VAS1 ). Tevens zijn de stukken in te zien via onze website www.zoeterwoude.nl (bouwen en wonen” → “bestemmingsplannen” → “plannen in voorbereiding” → “Uitwerkingsplan Rijnekehaven”) en in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket; Noordbuurtseweg 27 te Zoeterwoude, op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en op dinsdag op afspraak tevens van 16.00 tot 19.00 uur.

Gedurende de beroepstermijn (28 juni t/m 8 augustus 2013) kan een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijze niet toe in staat waren geweest, tegen de vaststelling van het uitwerkingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tegen de gewijzigd vastgestelde onderdelen van het uitwerkingsplan kan iedere belanghebbende beroep instellen.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor een nadere toelichting kunt u contact opnemen met dhr Petros Ceelen, telefoon 071-5806393

Naar boven