Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerp omgevingsvergunning Oudeweg 9 in Reeuwijk-Brug, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven – Reeuwijk maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben om omgevingsvergunning te verlenen met afwijking van het bestemmingsplan voor het bouwen van een modelrecreatiewoning van waaruit informatie wordt verstrekt op het perceel Oudeweg 9 in Reeuwijk (voormalig campingterrein).

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan het bouwplan hebben burgemeester en wethouders het voornemen om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijking van het bestemmingsplan.

De aanvraag, het ontwerp besluit met ruimtelijke onderbouwing, het raadsbesluit over de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen voor een ieder van 27 juni tot en met 7 augustus 2013 op de volgende wijzen ter inzage:

  • op de gemeentelijke website: www.bodegraven-Reeuwijk.nl > Wonen, leven en werken > Plannen en projecten > Reeuwijk-Brug > Omgevingsvergunning Oudeweg 9 (voormalig campingterrein);

  • tijdens openingsuren in de leeskamer van het gemeentehuis in Bodegraven.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor mondelinge zienswijzen moet een afspraak gemaakt worden met de afdeling Planontwikkeling en -regie via telefoonnummer 0172-522 522. Eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de besluitvorming.

Naar boven