Logo Coevorden
Ontwerpbestemmingsplan Gees, Verlengde Hoogeveensevaart, De Wolfskuylen, Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Gees, Verlengde Hoogeveensevaart, De Wolfskuylen vanaf morgen ter inzage ligt.

Het plan

Het bestemmingsplan is een actualisatie van de geldende bestemmingsplannen voor het recreatiepark De Wolfskuylen in Gees. In het bestemmingsplan leggen we de bestaande situatie vast en nemen we de bestaande rechten over.

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 27 juni 2013 tot en met woensdag 7 augustus 2013 ter inzage voor een ieder. Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden. Voor mondelinge reacties kan telefonisch contact opgenomen worden met de afdeling Beleid en Strategie, team Ruimte (de heer E.J. Bagerman), telefoonnummer 14 0524, voor het maken van een afspraak.

Coevorden, 26 juni 2013

Het college van B&W voornoemd, B.J. Bouwmeester, burgemeester.

M.N.J. Broers, secretaris.

Naar boven