Logo Delft
Ontwerpbestemmingsplan Antonia Veerstraat 1-15, Delft.

De gemeente heeft een bestemmingsplan ontworpen voor Antonia Veerstraat 1-15. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Aletta Jacobstraat, de oostzijde de Ricardishof en de westzijde en zuidzijde de Antonia Veerstraat, kadastraal bekend onder nummer O 1979. U kunt dit bestemmingsplan bekijken en erop reageren. Ook vindt u hieronder meer informatie over de bestemmingsplanprocedure.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 27 juni 2013 tot en met 7 augustus 2013 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Antonia Veerstraat 1-15 op de volgende wijzen bekijken;

Informatieavond

Op 9 juli 2013 is wordt een inloopavond gehouden van 18.00-20.00 uur in het voormalige ROC Mondriaan gebouw aan de Antonia Veerstraat, Delft. Tijdens deze avond kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken en vragen stellen. Ook is er mogelijkheid om een mondelinge zienswijze in te dienen.

Reageren op ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan. Het is namelijk een ontwerpplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw zienswijze moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het om ontwerpbestemmingsplan Antonia Veerstraat 1-15 gaat. U kunt uw reactie vanaf 27 juni 2013 tot en met 7 augustus 2013 indienen.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u later een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. Deze Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via de Stadswinkel. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl/bestemmingsplannen .

Naar boven