Logo Hilvarenbeek
VVGB ontwerpbeschikking De kerkschuur te Diessen, Hilvarenbeek

Kennisgeving ontwerp beschikking

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) onder toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen.

Omschrijving activiteiten

De (integrale) omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van een 4-tal extra appartementen (in zijn totaliteit 14 appartementen) op het perceel kadastraal bekend, gemeente Diessen, sectie D, nummer 1034 plaatselijk bekend als De Kerkschuur te Diessen.

Inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking/omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 28 juni 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Vrijthof 10 te Hilvarenbeek. Voornoemde stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl . via de volgende directe link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.PBkerkschuur-ON01

Heeft u geen internetaansluiting, dan kunt u deze website raadplegen bij de Centrale Balie.

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen zienswijzen worden ingebracht. U heeft de keuze om dat schriftelijk, mondeling of digitaal te doen.

  • Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA te Hilvarenbeek’;

  • Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijze dient u contact op te nemen met de medewerkers van de afdeling Beheer & Realisatie, cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via het centrale telefoonnummer (013) 505 83 00;

  • Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier ‘indienen zienswijze’ op www.hilvarenbeek.nl onder publiekszaken. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van zienswijzen via email is niet mogelijk.’

Verder maken wij u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking/omgevingsvergunning kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking/omgevingsvergunning en men belanghebbende is.

Naar boven