Logo Heusden
Vaststelling beheersverordening Bedrijventerreinen, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend dat de gemeenteraad op 18 juni 2013 de beheersverordening Bedrijventerreinen (NL.IMRO.0797.BVbedrijventerr-VG01 ) heeft vastgesteld.

Het plangebied bestaat uit de bedrijventerreinen: Groenewoud II, Meeuwaert, Nieuwkuijk, Vliedberg, Het Hoog, Heesbeen en Bakkersdam.

Inzage

De vastgestelde beheersverordening ligt met bijbehorende stukken met ingang van 27 juni 2013 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van de beheersverordening is te raadplegen via onze website www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl .

De beheersverordening treedt in werking op de dag na deze publicatie. Tegen het vaststellen van een beheersverordening staat geen bezwaar of beroep open.

Vragen?

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de heer M. Molijn van de gemeente Heusden, bereikbaar via telefoonnummer: (073) 513 17 89.

Naar boven