Logo Slochteren
Ontwerpbestemmingsplan Kleine Kernen, partiële herziening 2013, Slochteren

Er is een ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine kernen, partiële herziening 2013’ opgesteld. Deze herziening omvat de kernen Overschild, Tjuchem, Lageland (uitsluitend het gedeelte ten noorden van het Slochterdiep), Woudbloem en de Borgweg (uitsluitend het gedeelte dat onder Scharmer valt). De aard van de herziening brengt met zich mee dat er geen bestemmingen inhoudelijk (kunnen) worden gewijzigd. Het gaat hoofdzakelijk om een update om het plan in overeenstemming te brengen met geldende wetgeving, aangevuld met kleine reparaties.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 27 juni 2013 tot en met woensdag 7 augustus 2013. Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website: www.slochteren.nl , onder Dorpen > Lageland, Overschild, Scharmer (alleen Borgweg), Tjuchem of Woudbloem > Bekendmakingen.

Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Slochteren, postbus 13, 9620 AA te Slochteren onder vermelding van NL.IMRO.0040.bp00028-31on . Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met een medewerker van het publiekscentrum, via telefoonnummer (0598) 42 55 55.

Naar boven