Logo Geldrop-Mierlo
Ontwerpbestemmingsplan ‘Eendenpoel 8 Mierlo’, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 27 juni 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Eendenpoel 8 Mierlo”.

Met dit bestemmingsplan worden niet agrarische bedrijfsactiviteiten (opslag in de milieucategorieën 1 en 2) mogelijk gemaakt in voormalige agrarische bedrijfsgebouwen. Een voorwaarde voor dit gebruik is dat een bestemmingsvlak van maximaal 5000 m2 voor deze doeleinden gebruikt mag worden. Hiervoor is het noodzakelijk dat een bestaande loods verplaatst wordt. Het bestemmingsvlak wordt daardoor compacter dan in de huidige situatie. Een andere voorwaarde is dat het agrarisch gebruik onmogelijk wordt gemaakt. De agrarische bestemming vervalt daarom in het nieuwe bestemmingsplan.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerpbestemmingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, tijdelijk gevestigd in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael, Molenstraat 23 te Geldrop. Het ontwerpbestemmingsplan is ook via de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl te raadplegen en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Wilt u de stukken buiten de openingstijden van het gemeentehuis inzien, dan kunt u een afspraak maken met Gabriël van Houtert van de afdeling Ruimte via telefoonnummer 14040.

Geldrop, 26 juni 2013

Burgemeester en wethouders, J.H.M van Vlerken secretaris

M.J.D. Donders-de Leest burgemeester

Naar boven