Logo Waalwijk
Ontwerpomgevingsvergunning Hoogeinde 76a, Waalwijk

Ontwerpomgevingsvergunning voor het bouwen van een loods en het bouwen van een paardenstal aan het Hoogeinde 76 a te Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het voornemens is om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Baardwijk” voor het bouwen van een loods en het bouwen van een paardenstal aan de Hoogeinde 76 a te Waalwijk.

De aanvraag betreft de volgende activiteiten:

  • Het bouwen van een bouwwerk;

  • Handelen in strijd met de ruimtelijke regels.

De ontwerpomgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 28 juni a.s. gedurende 6 weken (t/m 8 augustus 2013) ter inzage bij de afdeling Leefbaarheid Veiligheid & Handhaving van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk).

Een ieder heeft de mogelijkheid om, gedurende de termijn van de ter inzage legging, zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen bij het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen, neem dan contact op met de heer A. Aerts van de afdeling Leefbaarheid, Veiligheid & Handhaving via 0416-683456.

Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is eveneens mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus: info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de gemeente.html.

Naar boven