Logo Amstelveen
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning 1e fase in afwijking van het bestemmingsplan Landelijk gebied, Amsteldijk Zuid 138 (uitgebreide procedure) te Amstelveen, Amstelveen

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken, ingevolge artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo, bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de verbouw van de voormalige St. Josephschool aan de Amsteldijk Zuid 138 tot een woning (IDN: NL.IMRO.0362.OIAVHB09xH-OW02).

De gewenste ontwikkeling is strijdig met het vigerende bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ (2010). Voor dit ruimtelijke plan dient middels een omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) afgeweken te worden van het bestemmingsplan.

De ontwerp-omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de overige daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 24 januari 2013 tot en met 6 maart 2013 op de volgende wijze voor een ieder ter inzage:

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een zienswijze betreffende de ontwerp beschikking schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders (postbus 4, 1180 BA Amstelveen) kenbaar maken. De zienswijzen kunnen desgewenst mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 020 540 4911 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Amstelveen, 23 januari 2013

Naar boven