Logo Amsterdam - Centrum
Vaststelling projectbesluit en verlening bouwvergunning Prins Hendrikkade 124, Amsterdam – Centrum

KENNISGEVING

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat het op 30 oktober 2012 een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 (oud) van de Wet ruimtelijke ordening heeft genomen en op 27 juni 2013 een bouwvergunning heeft verleend ten behoeve van de verbouw van het pand Prins Hendrikkade 124 tot vijf woningen en twee short stay appartementen.

Het projectbesluit en de bouwvergunning liggen ter inzage van 28 juni tot en met 8 augustus 2013 bij:

  • het Stadhuis, Receptie, Amstel 1

Het projectbesluit is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl.

Beroep tegen projectbesluit en bouwvergunning

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende tegen het projectbesluit en de bouwvergunning beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. In spoedgevallen kan, hangende de beroepsprocedure, een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroepschriften kunnen ook digitaal worden ingediend. Dat kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Deze besluiten treden in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien bij de voorzieningenrechter van de rechtbank tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treden de besluiten niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 27 juni 2013

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum,

Naar boven