Logo Beemster
Kennisgeving voorgenomen projectbesluit oprichten van bebouwing ten behoeve van de realisering van een nieuw agrarisch bedrijf op gronden tussen de percelen Zuiderweg 33 en 34 te Zuidoostbeemster, Beemster

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een projectbesluit voorbereiden met betrekking tot het oprichten van een bedrijfswoning, loopstal, veldschuur, mestvaalt, vloeropslagplaten en dammen op het perceel, gelegen tussen Zuiderweg 33 en 34 te Zuidoostbeemster.

Op de bij het projectbesluit behorende verbeelding staat het desbetreffende plangebied aangegeven. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar via ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 1 juli tot en met 12 augustus 2013 van

09.00 tot 12.00 uur voor een ieder ter inzage bij de sector grondgebied van de gemeente, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Gedurende deze termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze wordt ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Beemster, postbus 7, 1462 ZG Middenbeemster. Degenen die buiten de openingstijden van de sector inzage willen hebben en degenen die mondeling hun zienswijze naar voren willen brengen, kunnen contact opnemen met de sector grondgebied, telefoon (0299) 68 21 21.

Naar boven