Logo Sint Anthonis
Omgevingsvergunning Schipperspeel 1 te Oploo, Sint Anthonis

Omgevingsvergunning voor het afwijken van de planvoorschriften, het uitbreiden van een melkrundveehouderij en het veranderen van de inrichting op het perceel Schipperspeel 1 te Oploo.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij bij besluit van 18 juni 2013 op grond van artikel 2.1, lid 1 sub c. juncto artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3 º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteit afwijking bestemmingsplan, op grond van artikel 2.1, lid 1 sub a. van de Wabo voor de activiteit bouwen en op grond van artikel 2.1, lid 1 sub e. van de Wabo voor de activiteit milieu voor het uitbreiden van een agrarisch bedrijf op het perceel Schipperspeel 1 te Oploo.

De voorgenomen uitbreiding past niet binnen de planvoorschriften van het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied 2000”. Het plan kan gerealiseerd worden middels toepassing van bovenstaande afwijkingsbevoegdheid.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 27 juni 2013 tot en met 7 augustus 2013 ter inzage in het gemeentehuis, sector S&R, balie cluster Vergunningen. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje actueel / bekendmakingen / omgevingsvergunning. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Het besluit treedt in werking op 8 augustus 2013 tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch. Dit verzoek kan alleen gelijktijdig of na het instellen van beroep worden ingediend.

Sint Anthonis, 18 juni 2013

Naar boven