Logo Amsterdam - Oost
Kennisgeving voorbereidingsbesluit Baaibuurten, Amsterdam - Oost

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Oost, gemeente Amsterdam maakt ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

De Stadsdeelraad van stadsdeel Oost heeft in zijn vergadering van 25 juni 2013 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het plangebied Baaibuurten. Door het nemen van het voorbereidingsbesluit bepaalt het stadsdeel dat het niet is toegestaan te bouwen en/of het gebruik van de gronden en opstallen, zoals dat was toegestaan op het moment van inwerkingtreding van dit besluit, te wijzigen, indien daardoor het gebied Baaibuurten minder geschikt wordt voor de verwezenlijking van de bij het bestemmingsplan te geven bestemming.

Het gebied waarop het voorbereidingsbesluit betrekking heeft wordt globaal begrensd door de Ijburglaan en de Piet Heintunnel aan de aan de noord- en oostzijde, de Zuider IJdijk aan de westzijde en de Zuider IJdijk en de Zuiderzeeweg aan de zuidzijde. Op onderstaand kaartje is het plangebied weergegeven.

Hier graag bijgevoegde pdf kaartje plangebied Baaibuurten plaatsen

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 27 juni 2013 en geldt voor een periode van één jaar.

Dit voorbereidingsbesluit ligt ter inzage met ingang van 27 juni 2013 gedurende een termijn van zes weken bij de balie Publieksvoorlichting van het stadsdeelkantoor, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 8:00 tot 12:00 uur. Kijk voor meer informatie over de openingstijden op www.oost.amsterdam.nl , bij ‘openingstijden’ of bel met 14020.

Het voorbereidingsbesluit is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (met kenmerk: NL.IMRO.0363.M1301BPSTD-VB01 ).

Ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam, 26 juni 2013

Naar boven