Logo Goeree-Overflakkee
Vaststelling Beheersverordening Spuikolk, Goeree-Overflakkee

Burgemeester en wethouders van Goeree – Overflakkee maken bekend dat de gemeenteraad op 13 juni 2013 de beheersverordening Spuikolk heeft vastgesteld.

Het verordeningsgebied, dat bestaat uit bedrijventerrein Spuikolk, ligt aan de oostzijde van het dorp Dirksland. Het gebied wordt begrensd door het Korteweegje in het zuiden, het Schelpenpad in het westen, de Zuid Spuidijk in het noorden en de Onwaarsedijk in het oosten.

Ingrijpende ruimtelijke ontwikkelingen worden voor de Spuikolk in de nabije toekomst niet voorzien. Daarom is er een beheersverordening opgesteld die is gericht op continuering van de bestaande planologische situatie. De verordening bestaat uit een verbeelding (kaart), regels en een toelichting.

De vastgestelde stukken kunt u inzien op het gemeentehuis van Goeree – OVerflakkee, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.00 – 12.00 uur (vrije inloop) en van 12.00 – 17.00 uur (op afspraak).). De beheersverordening is in pdf formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen de vastgestelde beheersverordening kan geen bezwaar en beroep worden aangesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M.J. Trouwborst van de afdeling Externe Ontwikkeling (0187) 14 0187.

Naar boven