Logo Terneuzen
Ontwerpbestemmingsplan Resort Equus Zeeland, Terneuzen

WET RUIMTELIJKE ORDENING

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat op grond van artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan Resort Equus Zeeland (NL.IMRO.0715.BPREZ-ON01) van 27 juni 2013 tot en met 7 augustus 2013 digitaal raadpleegbaar is bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. De publieksbalies in Terneuzen en Axel zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. De publieksbalie in Sas van Gent is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 1 juli aanstaande is de publieksbalie in Sas van Gent op maandag gesloten.

Het ontwerpbestemmingsplan Resort Equus Zeeland is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan Resort Equus Zeeland voorziet de bouw van vijftig luxe woningen met een centraal gelegen voorzieningengebouw met stallen, rijhal, horeca, een hotel en alle daarbij behorende voorzieningen in de Koninginnepolder. Het plangebied wordt aan de zuid(west)zijde begrensd door de Corinaweg en aan de (zuid)oostzijde door de Oostzeedijk (begrenzing). Aan de noord(west)zijde wordt het plangebied begrensd door de aanwezige dijk.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de Raad van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij mevrouw Den Haan of mevrouw Missiaen, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455 000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het e-mailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken.

Terneuzen, woensdag 26 juni 2013

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, De secretaris, F.M.L. Lauret

de burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven