Logo Breda
Omgevingsvergunning met afwijkingsbesluit voor de locatie Teteringsedijk 74 in Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat ingevolge artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht het afwijkingsbesluit in het kader van de omgevingsvergunning ter inzage ligt:

  • Teteringsedijk 74, functiewijziging naar woning (2012/2394)

Ontheffing Wet geluidhinder

De nieuwe woning is aan te merken als een geluidgevoelig object en ligt binnen de geluidzone van de Teteringsedijk. De voorkeursgrenswaarde op de gevel wordt als gevolg van de geluidbelasting van het wegverkeer op de Teteringsedijk overschreden. Daarom is ook een ontheffing voor een hogere waarde voor de ten hoogst toelaatbare geluidbelasting aangevraagd. Het ontwerpbesluit hogere waarde ligt tevens ter inzage.

Ter inzage

Het ontwerp-projectbesluit is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Wonen Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Wabo-projectbesluiten’ en de aanvraag hogere grenswaarde op ‘Wonen Wijken en Vervoer’ > ‘Ruimtelijke Plannen’ > ’Hogere waarde Wet Geluidhinder’. Ook liggen de stukken ter inzage van 24 januari t/m 6 maart 2013 bij de Infobalie in het Stadskantoor.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u uw zienswijze op het ontwerp-afwijkingsbesluit en het ontwerpbesluit hogere waarde naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 3896.

Breda, 23 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Breda, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester

R.J.P. Meulenbroek, secretaris

Naar boven