Logo Leiden
Ontwerp bestemmingsplan ter vervanging van de plannen Maredijk, Schuttersveld en (deels) Leeuwenhoek Station, Leiden

Op 15 januari 2013 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten het ontwerp bestemmingsplan, NL.IMRO.0546.BP00003-0201, Leiden Schuttersveld e.o., voor zienswijzen vrij te geven. Het ontwerp bestemmingsplan is opgesteld om te kunnen beschikken over een actueel en digitaal bestemmingsplan ter vervanging van de plannen Maredijk, Schuttersveld en (deels) Leeuwenhoek Station. Het gebied wordt begrensd door het Schuttersveld, de Rijnsburgersingel, de Haarlemmertrekvaart en omvat het spoorwegemplacement ten noorden van het Schuttersveld.

Zienswijzenprocedure

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Leiden Schuttersveld e.o.’ ligt met ingang van donderdag 24 januari 2013 gedurende zes weken ter inzage (t/m 7 maart 2013) Het plan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en gratis in te zien en te downloaden in pdf-formaat op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. In het stadhuis en bij het servicepunt Bouwen en Wonen kan een papieren versie ingezien worden:

  • in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur (donderdag tot 20.00 uur) en zaterdag van 9.00-13.00 uur.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn te downloaden via www.leiden.nl/ro.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen op het ontwerp worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Leiden, t.a.v. team ORO, postbus 9100, 2300 PC Leiden. Het is ook mogelijk per e-mail te reageren door uw zienswijze te sturen naar: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze Leiden Schuttersveld e.o. ’.

Mondelinge zienswijzen kunt u indienen na het maken van een afspraak via telefoonnummer (071) 5165814. Ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij de besluitvorming over de definitieve inhoud van het bestemmingsplan.

Informatie

Informatie over het ontwerp bestemmingsplan kunt u krijgen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Stadsbouwhuis, Langegracht 72, tel. (071) 5165502 of via de e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven