Logo Best
Voornemen herbegrenzing EHS ten behoeve van bestemmingsplan ‘Museumpark’, Best

Ten behoeve van de realisatie van een museumpark dient een deel van de huidige EHS te worden herbegrensd. Het verzoek aan Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant wordt gedaan op basis van artikel 4.9 van de Verordening Ruimte Noord-Brabant. Het ontwerpverzoek maakt deel uit van het ontwerpbestemmingsplan ‘Museumpark’ en ligt van 26 juni 2013 tot en met 6 augustus 2013 ter inzage.

Het ontwerpverzoek tot wijziging van de herbegrenzing met bijbehorende stukken kan gedurende bovenstaande periode worden ingezien tijdens de openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best. Tevens is het ontwerpverzoek tot wijziging van de herbegrenzing beschikbaar via www.gemeentebest.nl

Gedurende de hiervoor genoemde periode kan een ieder zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0499-360 911. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Naar boven