Logo Amsterdam - Zuid
Mededeling beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure): Van Hilligaertstraat 31, Amsterdam - Zuid

Het verbouwen van een schoolgebouw tot een kinderdagverblijf en Buiten Schoolse Opvang. Het andere deel van het gebouw blijft in gebruik als woongroep. De aanvraag heeft betrekking op het adres Van Hilligaertstraat 31.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), besluit om een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten op het adres Van Hilligaertstraat 31 (OLO 8653):

  • Bouwen: nieuw kozijn plaatsen of bestaand kozijn of gevelpaneel veranderen (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo)

  • Bouwen: erf- of perceelafscheiding plaatsen (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo)

  • Gebruik: bouwwerk brandveilig gebruiken (artikel 2.1, lid 1, onder d, Wabo)

  • Slopen: slopen en/of asbest verwijderen (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo)

  • Het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling, (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo).

Terinzagelegging

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 1 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor Tripolis, Burgerweeshuispad 301, geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Bovendien is de informatiebalie op donderdagavond tot 20.00 uur open.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u ook bekijken via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties onder ‘Ter inzage en inspraak’ en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0363.K1303PBSTD-VG01).

Beroep

Degene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken kan hiertegen binnen zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd (overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, onderdeel a van de Algemene wet bestuursrecht), beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Amsterdam, 13 juni 2013

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

H.J.M. Wink stadsdeelsecretaris

Naar boven