Logo Hoogezand-Sappemeer
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Woongebieden, Hoogezand-Sappemeer

Op 10 juni 2013 heeft de gemeenteraad van Hoogezand-Sappemeer het bestemmingsplan Woongebieden gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan Woongebieden vervangt veel verouderde bestemmingsplannen voor het stedelijke gebied van onze gemeente die aan vernieuwing toe waren. Hier is nu één plan voor gemaakt. Ook de al wat nieuwere bestemmingsplannen komen terug in dit plan. Het bestemmingsplan voor de woongebieden gaat dus over het stedelijke gebied, zonder de grote bedrijventerreinen van FoxMart, Hoogezand-West en Sappemeer-Oost en ook zonder het Stadscentrum.

Het bestemmingsplan Woongebieden heeft eerder als voorontwerpplan en als ontwerpplan ter inzage gelegen. Een aantal in deze periode ingediende zienswijzen gaf aanleiding het bestemmingsplan op beperkte onderdelen te wijzigen. Voor een overzicht van de zienswijzen en wijzigingen en de volledige besluitvorming wordt verwezen naar het raadsbesluit van 10 juni 2013. Dit raadsbesluit maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan en is te vinden als bijlage bij de toelichting.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorend raadsbesluit is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl . (ID nummer NL.IMRO.0018.BP096Woongebieden-30va ).

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend of die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan in de periode van 27 juni tot en met 7 augustus 2013 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Hoogezand, 26 juni 2013

Naar boven