Logo Losser
Omgevingsvergunning aanleggen van fietspaden Borgbosweg, Stadsweg en Veldweg, Losser

Kennisgeving ontwerp beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is om;

  • De omgevingsvergunning voor het aanleggen van fietspaden op de locaties Borgbosweg, Stadsweg en Veldweg binnen de gemeente Losser te verlenen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 juni 2013 tot en met 6 augustus 2013 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Gemotiveerde zienswijzen tegen de ontwerpbesluiten kunnen zowel mondeling als schriftelijk door een ieder worden ingediend binnen zes weken van de dag waarop de ontwerpen ter inzage zijn gelegd.

Alleen belanghebbenden die tijdig (schriftelijk of mondeling) zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit kunnen later beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, tenzij wordt aangetoond dat men redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) bezwaren in te brengen, dan wel de besluitvorming straks afwijkt van het voornemen.

Indien u nadere informatie wenst kunt u een afspraak maken met de afdeling VH.

Naar boven