Logo Zuidplas
Besluit vaststellen hogere waarden geluid, Zuidplas

Bekendmaking Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders hebben het volgende besluit genomen:

  • Noordelijke Dwarsweg 5 te Zevenhuizen: het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het realiseren van twee nieuw te bouwen woningen (2-onder-1-kapwoning). Dit besluit wordt gecombineerd met het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan.

Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 21 juni tot en met 1 augustus 2013 inzien bij de gemeente Zuidplas. Binnen deze termijn kunt u beroep tegen een besluit instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een besluit blijft van kracht wanneer u beroep instelt, tenzij u een voorlopige voorziening aanvraagt bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In beide gevallen moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over een ontwerpbesluit;

  • Belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen ten opzichte van een ontwerpbesluit;

  • Belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over een ontwerpbesluit.

Inzage

Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: (0180) 330 300. Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken. Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.

Naar boven