Logo Vlagtwedde
Bovennieuwlandsweg 1 te Vlagtwedde

Kennisgeving ontwerpbesluit

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en Wethouders van Vlagtwedde maken bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan “Buitengebied gemeente Vlagtwedde”, voor het realiseren van een kleinschalige, inpandige dierenopvang op het perceel Bovennieuwlandsweg 1 te Vlagtwedde.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk (reclamebord) (artikel 2.1, lid 1, onder a Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan(artikel 2.1, lid 1, onder c Wabo);

De aanvraag, de ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 18 juni 2013 tot en met 30 juli 2013 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Gedurende deze termijn is het voor een ieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent de omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan het college van B&W, t.a.v. de afdeling Ruimte, Postbus 14, 9550 AA Sellingen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken telefoonnummer: 0599-320220.

Wij maken u er op attent dat slechts beroep tegen het definitieve besluit kan worden ingediend door belanghebbenden die tevens een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet tot het indienen van een zienswijze in staat zijn geweest.

Naar boven