Logo Vlagtwedde
Verleende omgevingsvergunning Hoofdkade 20 te Ter Apel, Vlagtwedde

Kennisgeving omgevingsvergunning

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders maken bekend dat volgens afdeling 3.4 Algemene wet (Awb) en de artikelen 2.1, onder c en 2.12, lid 1 sub a onder 3 Wabo een omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis.

De omgevingsvergunning voorziet in het slopen van een bestaande woning en het bouwen van een nieuwe woning aan de Hoofdkade 20 in Ter Apel.

Tegen het ontwerpbesluit dat van 21 maart t/m 1 mei 2013 ter inzage heeft gelegen, zijn geen zienswijzen ingediend. Gevolg is dat alleen belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, vanaf donderdag 13 juni 2013 gedurende de termijn van zes weken beroep in kunnen stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De beroepstermijn tot en met 24 juli 2013.

De plannen liggen gedurende de normale kantooruren ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1 in Sellingen. De plannen zijn ook te raadplegen via de website http://www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-en-leven/Ruimtelijke -plannen/ en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat -ondanks het beroepschrift- de omgevingsvergunning daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven