Logo Sint-Oedenrode
Ontwerp wijzigingsplan Bobbenagelseweg 24 te Sint-Oedenrode en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wgh, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken bekend dat met ingang van donderdag 20 juni 2013 tot en met woensdag 31 juli 2013 ontwerp wijzigingsplan “Bobbenagelseweg 24” en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder met bijbehorende stukken ter inzage liggen.

Informatie over het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan houdt een wijziging in van de in bestemmingsplan “Buitengebied Sint-Oedenrode” opgenomen bestemming “Wonen” ten behoeve van de splitsing van de woning aan de Bobbenagelseweg 24, door de aanduiding “twee aaneen” (tae) aan de bestemming op deze locatie toe te voegen.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Met de toevoeging van een extra woning, waarin het wijzigingsplan voorziet, zal de geluidsbelasting boven de voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder uitkomen. Daarom wordt voor het aspect geluid een aparte procedure gevolgd i.v.m. de vaststelling van een hogere grenswaarde. Ingevolge de Wet geluidhinder ligt het ontwerpbesluit hogere grenswaarde met het akoestische onderzoek tegelijkertijd met het wijzigingsplan ter inzage.

Inzage

In het kader van de zienswijzeprocedure liggen met ingang van donderdag 20 juni 2013 gedurende zes weken ter inzage:

  • het ontwerp wijzigingsplan Bobbenagelseweg 24 met bijbehorende stukken

  • het ontwerpbesluit Bobbenagelseweg 24 met bijbehorende stukken

  • het ontwerpbesluit Hogere waarde Wet geluidhinder Bobbenagelseweg 24 met bijbehorende stukken.

Alle stukken zijn op de volgende locaties in te zien:

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op het ontwerp wijzigingsplan en/of op het ontwerpbesluit Hogere waarde Wet geluidhinder. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan: het college van burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode, Postbus 44, 5490 AA te Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw Y. Meijkamp van het team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer: 0413-481355.

Naar boven