Logo Culemborg
Omgevingsvergunning tijdelijk plaatsen opslagcontainer, Staalweg 7, Culemborg

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 12 juni 2013 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het tijdelijk plaatsen (maximaal 5 jaar) van een opslagcontainer op het perceel Staalweg 7 te Culemborg.

De aanvraag om omgevingsvergunning heeft zaaknummer 201200326. Voor het project is naast de activiteit bouwen ook de planologische afwijking bestemmingsplan nodig.

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpvergunning. De vergunning is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerp.

De omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen vanaf 20 juni 2013 gedurende zes weken ter inzage in het stadskantoor, Ridderstraat 250.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking tegen deze vergunning beroep instellen bij de rechtbank Arnhem, Postbus 9030 EM Arnhem.

Tevens kunnen zij een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Belanghebbenden kunnen tegen de uitspraak van de rechtbank in hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en eventueel een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Culemborg, 12 juni 2013

Naar boven