Logo Heerenveen
ontwerpbestemmingsplan ‘Skoatterwâld eerste fase’ ter inzage, Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 20 juni 2013 gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Skoatterwâld eerste fase”.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Skoatterwâld eerste fase’ bevat een actuele juridisch-planologische regeling voor de eerste fase van de woonwijk Skoatterwâld. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Heidelaan, de Prins Bernhardweg, de oostelijke boszone en de Middenvaart. De twee buitenplaatsen liggen buiten het plangebied. Voor deze gebieden geldt een actueel bestemmingsplan.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om de stukken op te roepen via het invullen van de locatie en de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planID-nummer NL.IMRO.0074.BPNSkoatterwald-OW01 .

Een papieren versie van het bestemmingsplan kan tijdens openingsuren op de volgende plaatsen worden ingezien:

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen;

  • in de openbare bibliotheek, Burgemeester Kuperusplein 48 te Heerenveen.

Bij verschillen tussen de digitale versie en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen op het bestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA Heerenveen.

Mondeling

Om mondeling een zienswijze in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw F. Driessen, telefoon 0513-617617

Burgemeester en wethouders van Heerenveen

Naar boven