Logo Hattem
Ontwerpbestemmingsplan Hattemerpoort, Hattem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hattemerpoort’ met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan voor een ieder ter inzage wordt gelegd.

Inhoud van het plan

Het bestemmingplan betreft de transformatie van een bedrijventerrein (voormalige Berghuizer Papier Fabriek) naar natuur (ecologische verbindingszone Hattemerpoort).

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen vanaf 23 januari 2013 gedurende zes weken (tot en met 5 maart 2013) voor een ieder ter inzage in het stadhuis bij de balie Vergunningverlening en Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Digitaal is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website www.hattem.nl onder ‘wonen en leven’ en via www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/index .

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en het daarbij behorende ontwerpbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan tijdens de kantooruren een afspraak worden gemaakt met de heer M.V. ter Braak van eenheid Ontwikkeling en Advies (038-4431616) of bij diens afwezigheid met één van de andere medewerkers van de eenheid.

Hattem, 23 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Hattem

Naar boven