Logo Weststellingwerf
Vaststelling bestemmingsplan partiële herziening Kerkdreef, Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 januari 2013 heeft vastgesteld het bestemmingsplan partiële herziening Kerkdreef (NL.IMRO.0098.BPpherzkerkdreef-VA01). Het bestemmingsplan is een herziening van het bestemmingsplan Nijeholtpade en heeft betrekking op het perceel achter de woningen aan de Kerkdreef. Het bestemmingsplan voorziet in een aanvulling van het vigerende bestemmingsplan Nijeholtpade met de aanduiding “tuin”. Het ontwerp van dit bestemmingsplan heeft niet ter inzage gelegen, omdat ingevolge de tussenuitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van 7 november 2012 geen toepassing behoefde te worden gegeven aan afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Wanneer en waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 31 januari gedurende een termijn van zes weken in het Publiekscentrum in het gemeentehuis Griffioenpark 1 te Wolvega, voor een ieder ter inzage. Het bestemmingsplan is tevens via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen te raadplegen.

Hoe kunt u beroep instellen?

Beroep tegen de vaststelling kan worden ingesteld door een belanghebbende die bezwaren heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van dit bestemmingsplan in het bestemmingsplan Nijeholtpade zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. In dit geval treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven