Logo Rotterdam
Bekendmaking voorbereidingsbesluit Burgemeester Baumannlaan/Baanweg, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 mei 2013 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor gronden gelegen aan de Burgemeester Baumannlaan/Baanweg, zoals aangegeven op de bij het besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte kaarten (NL.IMRO.0599.VB3009BBaumannl ).

Dit voorbereidingsbesluit is genomen om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen. De raad heeft hierbij bepaald dat het voorbereidingsbesluit op donderdag 20 juni 2013 in werking treedt en een werkingsduur heeft van één jaar.

Het voorbereidingsbesluit en de daarbij behorende kaart, die uitsluitend de grenzen aangeeft van de gebieden waarvoor een bestemmingsplan wordt voorbereid, ligt met ingang van donderdag 20 juni 2013 gedurende 6 weken op werkdagen ter inzage bij:

  • de Servicebalie van de deelgemeentesecretarie van Overschie aan de Burgemeester Baumannlaan 178. U kunt daar terecht van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Het besluit is beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen . Het besluit kan dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘voorbereidingsbesluiten’.

Het besluit is tevens beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Een voorbereidingsbesluit is geen besluit in de zin van de Algemene wet bestuursrecht. U kunt tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar maken noch hieraan rechten ontlenen.

Rotterdam, 19 juni 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen, clusterdirecteur Stadsontwikkeling R. Voskuilen

Naar boven