Logo Leudal
Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied Heythuysen 1999’, Leudal

Burgemeester en wethouders van Leudal maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan "Buitengebied Heythuysen 1999" juncto het “Parapluplan Buitengebied Leudal” te wijzigen ten behoeve van het volgende plan:

  • Het wijzigen van de vorm van het agrarisch bouwblok Parallelweg 13a in Baexem ten behoeve van het oprichten van een stal.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van donderdag 20 juni tot en met woensdag 31 juli 2013 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

De stukken zijn digitaal te raadplegen via de website http://leudal.nl onder het kopje: Wonen en Leven, Bouwen en Wonen, Ruimtelijke plannen, Bestemmingsplannen, Parallelweg 13a, Baexem.

Tegen het ontwerpbesluit kan door een ieder binnen de termijn van ter inzage legging, naar keuze mondeling of schriftelijk, zienswijzen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen kunnen contact opnemen met het team Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, tel. 0475-859758, voor het maken van een afspraak.

Heythuysen, 19 juni 2013

Naar boven