Logo Leudal
Voornemen omgevingsvergunning met bestemmingsplanafwijking Ophoven 2a te Roggel, Leudal

Wabo-aanvraag

De gemeente Leudal heeft een aanvraag om omgevingsvergunning ontvangen als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de navolgende omgevingsactiviteit:

  • het oprichten van een stapmolen en een longeercirkel.

Afwijking bestemmingsplan

Deze activiteit is niet in overeenstemming met het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Buitengebied Roggel en Neer” en de verleende vrijstelling ex. artikel 19 lid1 WRO.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens af te wijken van het geldende bestemmingsplan en de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen (bestemmingsplanafwijkingsbesluit ex artikel 2.12 lid 1 onder a3 Wabo) omdat de activiteit niet in strijd is met een goede ruimtelijke ordening.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 13 juni tot en met 24 juli 2013 voor een ieder ter inzage ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

De stukken zijn digitaal te raadplegen via de website http://leudal.nl onder het kopje: Wonen en Leven, Bouwen en Wonen, Ruimtelijke plannen, Projectbesluiten, Ophoven 2a, Roggel.

Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak. (0475) 859762.

Heythuysen, 12 juni 2013.

Naar boven