Logo Zwijndrecht
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kromme Nering, Heerjansdam’, Zwijndrecht

Het College van burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Kromme Nering, Heerjansdam’, nummer NL.IMRO.0642.mp10krommenering-2001 met ingang van 20 juni 2013 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied is gelegen in het centrum van Heerjansdam, ten zuidoosten van de kerk, op de hoek van de Kromme Nering en de Nijverheidsstraat.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 20 juni 2013 tot en met 31 juli 2013 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen → bestemmingsplannen → bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder bestemmingsplannen, zoek op Zwijndrecht).

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Kromme Nering, Heerjansdam’ op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

Burgemeester en Wethouders van Zwijndrecht,

19 juni 2013

Naar boven