Logo Maasdriel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hedel, Bedrijventerrein De Kampen’ (BP1017) (opnieuw ter inzage), Maasdriel

Van 20 juni 2013 tot en met 31 juli 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Hedel, Bedrijventerrein De Kampen" (BP1017) ter inzage.

Het plangebied beslaat het bedrijventerrein De Kampen, gelegen aan de noordwestzijde van de kern Hedel. De herziening van het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de verouderde bestemmingsplannen te vervangen en bedrijventerrein "De Kampen" te voorzien van een nieuwe bestemmingsregeling.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hedel, Bedrijventerrein De Kampen’ heeft in eerste instantie in december 2010 en januari 2011 ter inzage gelegen. Naar aanleiding van de zienswijzen die daarbij werden ingediend, heeft de gemeente Maasdriel de in het bestemmingsplan opgenomen regeling voor het bedrijventerrein in heroverweging genomen.

Resultaat van deze heroverweging is een op diverse punten wenselijke bijstelling van de regels. In hoofdlijnen wordt daarmee meer recht gedaan aan de gebruiks- en bouwmogelijkheden voor de bedrijven op basis van de vigerende bestemmingsplannen.

Inzien

Van 20 juni 2013 tot en met 31 juli 2013 ligt het ontwerpbesluit en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45.

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan tijdens de openingstijden inzien in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van "BP1017" aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel of mail de gemeente en vraag naar de heer A.P.M. Aarts.

Naar boven