Logo Voerendaal
Vastgesteld wijzigingsplan 'Woningbouw Dammerich', Voerendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Voerendaal maken ingevolge artikel 3.6 lid 1 en artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan 'Woningbouw Dammerich' ongewijzigd hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om op een deel van het Dammerich-terrein (oude locatie basisschool) maximaal 17 levensloopbestendige woningen te bouwen.

Het vastgestelde wijzigingsplan 'Woningbouw Dammerich' ligt vanaf donderdag 27 juni 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Ook kan het wijzigingsplan worden ingezien in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Voerendaal.

Instellen beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpplan en door die belanghebbenden die aannemelijk kunnen maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn (in samenhang met ingesteld beroep) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven