Logo Breda
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Heilaar, IABC 5101’, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 30 mei 2013 het bestemmingsplan “Heilaar, IABC 5101” (NL.IMRO.0758.BP2012037005-0401 ) heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een uitbreiding van de Woonboulevard in de vorm van een woonwinkel ter plaatse van de huidige Brinkmanlocatie.

De locatie ligt op het bedrijventerrein Heilaar. Aan de noordzijde wordt de locatie begrensd door de Kruisvoortstraat/IABC en aan de zuidzijde de Kruisvoort. Binnen het bedrijventerrein is de locatie gelegen op de hoek van de Kruisvoort met de IABC, ten noorden van de Woonboulevard.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Ter inzage

Bovengenoemd plan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl , via ‘Wonen Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en ligt van 20 juni tot en met 31 juli 2013 ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het voor belanghebbenden mogelijk schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 19 juni 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek, secretaris.

Naar boven