Logo Arnhem
Ontwerpbestemmingsplan Nijhoffstraat, Arnhem

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt

het ontwerp-bestemmingsplan Nijhoffstraat

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 20 juni 2013 gedurende een termijn van 6 weken (tot en met 31 juli 2013) voor een ieder ter inzage op het stadshuis, loket BWL, Koningstraat 38. Het ontwerpbestemmingsplan is met ingang van 20 juni 2013 ook via internet in te zien via www.arnhem.nl/bestemmingsplan (technische storing voorbehouden).

De interactieve verbeelding van het plan is te raadplegen op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0202.824-0201

De digitale bestanden die gezamenlijk het juridisch geldend bestemmingsplan vormen zijn te vinden op het webadres:

http://www.arnhem.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0202.824-/NL.IMRO.0202.824-0201/ .

Plangebied

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Nijhoffstraat 42, in de wijk Sint Marten, in het blok tussen de Nijhoffstraat, Hommelseweg, Sloetstraat en Van Slichtenhorststraat.

Aanleiding en doel

De gemeente is eigenaar van het perceel Nijhoffstraat 42 en daarop liggende bebouwing. De panden zijn tijdelijk in bruikleen bij het SLAK. Er zijn plannen om de bestaande bebouwing te slopen en grondgebonden woningen mogelijk te maken. De gronden zijn nu nog bestemd als 'maatschappelijk'. Om de woningen mogelijk te maken moet de bestemming worden gewijzigd naar ‘wonen’.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 99, 6800 AB Arnhem).

Informatieavond

Op dinsdag 25 juni kan men tussen 19.30 – 21.30 uur binnenlopen voor meer informatie in het oude HKA-gebouw aan de Hommelseweg 169. Alle geïnteresseerden zijn welkom. Wethouder Gerrie Elfrink is aanwezig.

Informatie

Voor informatie over het ontwerpbestemmingsplan en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer Lagerberg, tel. nr.: 026-3773391 van de afdeling Ruimte.

Naar boven