Logo Leusden
Vaststelling beheersverordening ‘Paardenmaat-zuid en Leusden-west’, Leusden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leusden maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 30 mei 2013 de beheersverordening ‘Paardenmaat-zuid en Leusden-west’ heeft vastgesteld.

Beheersverordening ‘Paardenmaat-zuid en Leusden-west’ is bedoeld om het planologisch-juridisch kader voor het gebied ten zuiden van bedrijventerrein Paardenmaat en woonwijken in Leusden-west te actualiseren. De Wet ruimtelijke ordening schrijft voor dat dit in ieder geval elke tien jaar moet gebeuren. Met de beheersverordening wordt de bestaande situatie vastgelegd. Onder de bestaande situatie worden ook de bestaande planologische mogelijkheden begrepen.

De beheersverordening treedt in werking op de dag na deze bekendmaking. De beheersverordening kan worden ingezien op internet via

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.136-0401

De beheersverordening kan ook worden ingezien bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening van de gemeente Leusden (het omgevingsloket is op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur geopend).

Planidentificatienummer: NL.IMRO.0327.136-0401

Naar boven