Logo Urk
Vastgesteld partiële herziening bestemmingsplan Urkerhard, Urk

Burgemeester en wethouders van Urk maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.42 Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 mei 2013 een partiële herziening van het bestemmingsplan Urkerhard heeft vastgesteld.

Het plangebied bestaat uit het perceel aan de Vlechttuinen 8 (MFC) en geeft invulling aan de uitspraak zoals deze door de Afdeling bestuursrechtspraak op 15 augustus 2012 is gesteld.

Het bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 14 juni 2013 gedurende zes weken tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Gemeenteportaal, afdeling Publiekszaken, Singel 9 te Urk. Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen via de website van de gemeente Urk: www.urk.nl , onder ‘visie en beleid’ > ‘bestemmingsplannen’.

De interactieve verbeelding van de partiële herziening Urkerhard is te vinden op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0184.BP2013Ukhmfc-0301

De bronbestanden zijn te vinden op: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/urk

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan tegen het besluit van de gemeenteraad schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven