Logo Zwartewaterland
Bekendmaking vaststelling beheersverordening Bedrijventerreinen en beheersverordening Centrum Genemuiden, Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat de gemeenteraad van Zwartewaterland op 6 juni 2013 heeft besloten de beheersverordening Bedrijventerreinen en beheersverordening Centrum Genemuiden ongewijzigd vast te stellen.

De beheersverordeningen zijn bedoeld om het planologisch-juridisch kader voor de bedrijventerreinen en het centrum in Genemuiden, het bedrijvenpark in Hasselt en een aantal restgebieden in Zwartewaterland te actualiseren. De Wet ruimtelijke ordening schrijft voor dat dit in ieder geval elke tien jaar moet gebeuren. Met de beheersverordening wordt de bestaande situatie vastgelegd. Onder de bestaande situatie worden ook de ruimtelijke mogelijkheden begrepen die de oude bestemmingsplannen boden.

De beheersverordeningen treden in werking op de dag na deze bekendmaking. De documenten kunnen worden ingezien in het gemeentehuis in Hasselt, Telvorenstraat 2. Het gemeentehuis is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht. Ook zijn de beheersverordeningen in te zien op de website van de gemeente, www.zwartewaterland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van de beheersverordening Bedrijventerreinen is: NL.IMRO.1896.BV0002-VS01. Het planidentificatienummer van de beheersverordening Centrum Genemuiden is: NL.IMRO.1896.BV0003-VS01.

Naar boven