Logo Bergen op Zoom
11e uitwerkingsplan en 3e wijzigingsplan Zuidelijke Stadsrand, Bergen op Zoom

11e Uitwerkingsplan “'de Meander, Jakobsschelp-Nonnetje” alsmede 3e Wijzigingsplan van het bestemmingsplan “ Zuidelijke Stadsrand” (Augustapolder)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op zoom maakt bekend dat het 11e uitwerkingsplan “De Meander, Jacobsschelp-Nonnetje” alsmede het 3e wijzigingsplan van het bestemmingsplan “Zuidelijke Stadsrand”” (Augustapolder) gereed is.

Voor twee percelen aan de Jakobsschelp-Nonnetje, binnen het ontwikkelingsgebied de Markiezaten te Bergen op Zoom, is een plan ingediend voor de realisatie van 40 huurwoningen (appartementen). Dit plan past binnen de beoogde opzet voor het plandeel de Meander binnen de Markiezaten. Het bestemmingsplan Zuidelijke stadsrand (Augustapolder) beschikt ter plaatse over een uit te werken bestemming. Om medewerking aan dit initiatief te kunnen geven is daarom voor het betreffende deel van de Meander in de Markiezaten een nieuw uitwerkingsplan opgesteld. Om voor een gedeelte van het bouwplan de vereiste bouwhoogte te kunnen realiseren is tevens een wijzigingsplan opgesteld.

Het ontwerpuitwerkingsplan en het ontwerpwijzigingsplan liggen met ingang van 17 juni 2013 op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in het stadskantoor, J. Obrechtlaan 4.

De plannen zijn daarnaast beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl .

Op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl is het ontwerpuitwerkingsplan beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.07480000UWP0003p-0201 . Het ontwerpwijzigingsplan is beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.07480000WP0003q-0201 .

Gedurende genoemde periode van 6 weken kan iedereen schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 of de heer B. Verdonschot tel. 0164-277491.

Bergen op Zoom, 14 juni 2013

Naar boven