Logo Wassenaar
Ontwerpomgevingsvergunning Buurtweg 90, tentoonstellingsgebouw op Landgoed Voorlinden, Wassenaar

Het college van burgemeester en wethouder van Wassenaar maken bekend dat zij voornemens zijn medewerking te verlenen aan de bouw van een tentoonstellingsgebouw op Landgoed Voorlinden, Buurtweg 90 te Wassenaar.

Gedurende zes weken, vanaf 23 januari tot en met 5 maart 2013, is voor een ieder via www.ruimtelijkeplannen.nl het ontwerp in te zien met nummer NL.IMRO.0629.OMGBUURTWEG90-ON01. Het plan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.wassenaar.nl en ligt tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klanten Contact Centrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar.

Op 31 januari 2013 van 17.30 tot 19.30 uur zal een inloopavond worden georganiseerd om belanghebbenden kennis te laten nemen van het plan. Deze inloopavond zal worden gehouden op landgoed Voorlinden.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerp besluit bij het college van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14070.

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Naar boven