Logo Neder-Betuwe
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Herenland fase 5’, Neder-Betuwe

(Kennisgeving art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening)

Ter inzage ligt voor een ieder:

Bestemmingsplan 'Herenland fase 5'

gewijzigd vastgesteld door de gemeenteraad op 30 mei 2013.

Dit plan maakt de ontwikkeling mogelijk van circa 65 woningen in verschillende typologieën en prijsklassen. Daarnaast voorziet het plan in de aanleg van groen- en watervoorzieningen en een speelzone.

Inzageperiode: 13 juni 2013 t/m 24 juli 2013

Inzageplaatsen:

Op grond van artikel 11 van het Besluit uitvoering Crisis- en herstelwet is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van deze wet op het besluit van toepassing is. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Daarnaast zal de Raad van State dit beroepschrift versneld behandelen.

Beroep: tijdens inzagetermijn, schriftelijk bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep is mogelijk door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden, die kunnen aantonen, dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, danwel belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de aangebrachte wijzigingen.

Op grond van artikel 11 van het Besluit uitvoering Crisis- en herstelwet wordt vermeld dat afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet op het besluit van toepassing is. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Daarnaast zal de Raad van State dit beroepschrift versneld behandelen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, 12 juni 2013

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven