Logo Uitgeest
Ontwerpbestemmingsplan Assum 22a, Uitgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken bekend dat naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State (met kenmerk 201205793/1/R1) op het bestemmingsplan Wonen Zuid, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en met ingang van 18 juni 2013 voor een periode van zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Assum 22a (kenmerk: NL.IMRO.0450.Assum22a-CO01 ) met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Ook wordt, in verband met het ontwerpbestemmingsplan, gelijktijdig een hogere waarde procedure op basis van de Wet geluidhinder gevoerd. In een separate publicatie is aangegeven welke stukken het betreffen en op welke wijze hiertegen zienswijzen kenbaar kunnen worden gemaakt.

Het plangebied betreft alleen het perceel Assum 22a (postcode 1911 ML). Het bestemmingsplan zal het ter plaatse geldende bestemmingsplan vervangen en heeft als doel een woonbestemming ten behoeve van één woning te realiseren. Het ontwerpbestemmingsplan Assum 22a met bijbehorende stukken ligt op de volgende wijzen ter inzage:

  • Via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Als pdf bestand op de gemeentelijke website www.uitgeest.nl

  • Bij de receptie van het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur

Op het ontwerpbestemmingsplan kan op de volgende wijze zienswijze kenbaar gemaakt worden:

  • Schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad en kan worden ingezonden via Postbus 7, 1910 AA Uitgeest, onder vermelding van ‘zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan Assum 22a´. Uw zienswijze dient van een handtekening te zijn voorzien.

  • Mondelinge zienswijze kan (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis (Middelweg 28 te Uitgeest). U kunt hiervoor contact opnemen met de heer R. Koelman, bereikbaar op het telefoonnummer (0251) – 361111

Vanwege de reeds recent gevoerde procedures voor dit perceel wordt geen voorontwerp bestemmingsplan ter inzage gelegd.

Nadere informatie

Voor overige inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer R. Koelman, bereikbaar op het telefoonnummer (0251) – 361111.

Naar boven