Logo Bussum
Bekendmaking Ontwerpbesluit omgevingsvergunning met afwijking Westereng, deelplan 2, gemeente Bussum

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Bussum maken overeenkomstig artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat er een ontwerpbesluit ter inzage ligt.

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op het vervangen van de riolering en het herinrichten van het openbaar gebied in de Westereng (deelplan 2) te Bussum.

De aanvraag om omgevingsvergunning is gedeeltelijk in strijd met het bestemmingsplan “De Engh”. Ter plaatse van een gedeelte van twee groenstroken wordt ‘groen’ (groenvoorziening) omgezet in ‘grijs’ (straat en/of parkeerplaatsen). Dit is in strijd met het bestemmingsplan.

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° van de Wabo de aangevraagde omgevingsvergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning wordt gepubliceerd via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0381.OV2012B0011049-on01), de Staatscourant, de website van de gemeente Bussum (www.bussum.nl) en BussumsNieuws. De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt ter inzage van donderdag 24 januari 2013 tot en met woensdag 6 maart 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Bussum (Brinklaan 35, 1404 EP Bussum). Voor inzage en nadere informatie kunt u tevens contact opnemen met de afdeling Vergunningen en Handhaving via telefoonnummer (035) 69 28 628.

Reageren: Tijdens deze termijn van zes weken (na publicatiedatum) kunnen er door belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingediend. De schriftelijke zienswijze kan gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders van Bussum. Een zienswijze kan niet worden ingediend via elektronische weg (email, sms, etc.), behalve per fax (035) 692 85 00.

Naar boven