Logo Schijndel
Vaststelling wijzigingsplan Dungensesteeg 9, Schijndel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.6a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het op 11 juni 2013 het wijzigingsplan Dungensesteeg 9 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan omvat het vergroten van het bouwblok en het realiseren van een paardenrijhal.

Ter inzage

Het wijzigingsbesluit Dungensesteeg 9 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 14 juni 2013 zes weken voor een ieder ter inzage. Het besluit met alle daarbij behorende stukken is te raadplegen op www.schijndel.nl . Ook kan het besluit met alle daarbij behorende stukken worden ingezien in het informatiecentrum in het gemeentehuis.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan door belanghebbenden beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Raad van State, t.a.v. de Afdeling Bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voorwaarde voor dit beroep is dat degene tijdig zienswijze(n) bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht. Deze voorwaarde geldt niet voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, zienswijze(n) bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Het wijzigingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het wijzigingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het wijzigingsplan in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven