Logo Maastricht
Ontwerpbestemmingsplan ‘Molensingel Tuincentrum’, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Molensingel Tuincentrum’ voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Er wordt geen exploitatieplan mede vastgesteld omdat het kostenverhaal anderszins is geregeld.

Gebiedsomschrijving en korte inhoud

De nieuwe locatie is gesitueerd op het perceel Molensingel-hoek Slagmolen.

Het bestemmingsplan heeft als doel om de verplaatsing mogelijk te maken van het tuincentrum van de huidige locatie aan de Molensingel naar de nieuwe locatie, het perceel aan de Molensingel-hoek Slagmolen. Dit betekent tevens dat de functie tuincentrum op de huidige plek Molensingel 75 komt te vervallen. Zowel de huidige locatie als de nieuwe locatie maken deel uit van dit ontwerpbestemmingsplan.

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 28 januari 2013 liggen het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken en ter inzage aan het gemeenteloket (zie rubriek gemeenteloket), digitaal opvraagbaar via www.maastricht.nl/ruimtelijkeplannen

Het plan wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpMolensingelTcen-ow01

De bronbestanden van het bestemmingsplan worden digitaal beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan de gemeenteraad van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van: Aan de raad, zienswijzen ontwerpbestemmingsplan ‘Molensingel Tuincentrum’. Mondeling kan op donderdag 28 februari 2013 van 9.00 uur tot 11.00 uur of op dinsdag 5 maart 2013 van 16.00 uur tot 18.00 uur. Maak een afspraak 24 uur voor de dag van uw keuze met dhr. H. Goessen tel. 043-3504565 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag). Het gesprek vindt plaats in Mosae Forum.

Maastricht, 25 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, P.J. Buijtels

De Burgemeester, O. Hoes

Naar boven