Logo Sliedrecht
Voorbereidingsbesluit ten behoeve van de herontwikkeling van de Connexxion-locatie en de Leef-locatie, Sliedrecht

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 Wro bekend dat de raad in zijn vergadering van 4 juni 2013 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid (voorbereidingsbesluit):

  • voor de herontwikkeling van de Connexxion-locatie en de Leef-locatie, een en ander zoals aangegeven op de bij het besluit behorende tekening met nummer A-1-13.03-A3.

Het voorbereidingsbesluit is genomen om planologische ontwikkelingen in het betreffende gebied mogelijk te maken. Met het nemen van het voorbereidingsbesluit ontstaat een voorbereidingsbescherming, waarmee bouwactiviteiten kunnen worden geweerd die strijdig zijn dan wel kunnen zijn met de herontwikkeling van de Connexxion-locatie en de Leef-locatie.

Het raadsbesluit en de bijbehorende tekening liggen vanaf 14 juni 2013 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage in het gemeentekantoor, Industrieweg 11 te Sliedrecht. Daarnaast zijn het raadsbesluit en de tekening te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl , onder Plannen en projecten -> Ruimtelijke plannen -> Voorbereidingsbesluiten.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het voorbereidingsbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het voorbereidingsbesluit in te typen of in te zoomen op de kaart.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking getreden op 28 juni 2013.

Reacties: Omdat het voorbereidingsbesluit op de zogenoemde negatieve lijst van de Algemene wet bestuursrecht is opgenomen, is er geen bezwaar en beroep mogelijk.

Informatie: Afdeling Ruimte, Team VROM, telefoon (0184) 495 956

Naar boven